Bekijk nu onze nieuwe website vast

via deze link - relatieonderzoek.nl

Hoe kan ik signalen van vreemdgaan herkennen?
jun 2011 09

Jullie hebben samen een fantastische relatie, totdat je ineens het gevoel krijgt dat er iets niet klopt. Hoe fijn en leuk je relatie ook is, in een zwak moment kan het voorkomen dat een van de partners vreemdgaat.
Meestal blijft het bij een vrij onschuldige soort van vreemdgaan, namelijk het fantaseren over vreemdgaan. Maar hoe dun is die scheidingslijn tussen fantasie en werkelijkheid? Wat als fantasie uiteindelijk realiteit wordt?

Een partner die vreemdgaat, liegt en bedriegt u met andere mannen of vrouwen. Je zult de eerste niet zijn, want sommige partners zijn volleerd in het vreemdgaan. Ze bedenken de origineelste smoezen en vertellen dit met zo’n onschuldig gezicht dat je ze bijna wel moet geloven. luister naar je eigen gevoel want soms zegt je intuïtie meer dan je denkt.

Het is een broodje aap verhaal te denken dat het enkel de man is die vreemdgaat ook de vrouw staat erom bekend.

Hoe kun je die bewijzen hard maken? Je wilt ook niet iemand in het wilde weg beschuldigen. En misschien was dat bosje bloemen echt wel als een lief gebaar bedoeld?

Een paar tips/signalen waar je op kunt letten.

 1. Gedragingen van uw partner zijn anders geworden
 2. Geuren spreken vaak boekdelen
 3. Gebruik van de computer of laptop
 4. Mobiele telefoon wordt vaak afgeschermd

41 Reacties

 1. koen zegt:

  hallo, ik verdenk mijn vrouw ervan dat ze vreemd is gegaan, omdat ik per toeval heb ontdenkt dat ze voor haar werk 2 nachten moest onvernachten in een hotel waarbij een mannelijke colega mee was, toen ze van thuis vertrok zag ik dat ze haar sexy lingerie mee nam wat ik verdacht vond en zo belde ik naar het hotel maar ze was er niet geboekt toen heb ik de naam van haar mannelijke colega vermeld en die stond wel geboekt,daarna heb ik haar tot 5x toe geprobeerd op tebellen en de 6de keer nam ze op ik vroeg waar ze was en zei in het hotel toen ik haar confronteerde dat ze niet geboekt stond gaf ze toe dat ze samen in één kamer sliepen in één bed (met haar sexy lingerie aan )en dit om de kosten te beperken, ik vroeg toen ze thuis kwam of ze mijn bedroog werd ze kwaad en zei van neen dat het enkel slapen was en ik reageerde erop dat als je in een relatie zit slaap je met niemand anders in het zelfde bed en dan nog met haar sexy lingerie aan en toen werd ze nogmaals kwaad en sederd dan hebben we niets meer van sex, en dat is nu al zo’n 3m geleden, wat moet ik doen spreekt ze de waarheid dat het enkel slapen was ik zal het waarschijnlijk nooit te weten komen,of wie kan mij tips geven dat ze toch door de mand valt.Koen.

 2. marielle zegt:

  Hoe naief kun je zijn? Misschien lullig om te horen, maar als je vrouw met een andere man naar bed gaat (slapen?) zonder het tegen je te zeggen…. Ik zou genoeg weten. Zoiets doe je niet als je gelukkig bent want dan wil je zelfs niet naast iemand anders in bed liggen. Ik zou zeggen: der uit ermee!
  Altijd op je eerste gevoel af gaan..

 3. mar zegt:

  Ik zou er niet in trappen. Het is duidelijk. Je wordt bedrogen. Ontkennen daar zijn dit soort mensen goed. Ik zou je vrouw niet meer vertrouwen. Als het al een keer is gebeurd. Dan gebeurd het nog een keer. Denk aan jezelf. Wil ik wel verder met mijn vrouw? Ik vind dit echt niet kunnen, en zij heeft totaal geen eigenwaarde. Te zielig en te triest voor woorden. Als het niet gaat, dan stap je uit een huwelijk. Maar ga elkaar niet bedriegen. Waar komen al die ziektes vandaan? Wens jou sterkte, maar denk aan jezelf. Dan maar alleen en wel gelukkig. En later een goed iemand tegenkomen die wel eerlijk is.

 4. corrie zegt:

  Hallo slachtoffers want dat zijn we gewoon.Na de derde relatie ben ik er achter gekomen dat ik opnieuw ben belazerd.Maar deze laatste keer was wel heel erg.Familieleden logen net zo hard mee.Ik was zo gek op hem dat ik het wel dacht maar persee tastbaar bewijs moest hebben maar naar enkele ervaringen met andere overspelige partners draai je intuitie overuren.Na het zes keer tehebben geprobeerd met hem en hij zelfs andere vrouwen zwanger maakte en zich verpraatte en toen opeens brak er wat van binnen.Ik werd gewoon misselijk ervan.Ik ben achter zoveel dingen gekomen tot zelfs kinderen die zijn geboren toen hij vroeger was getrouwd en toen ook al vreemd ging.Echt hoe kan ik ooit nog een man vertrouwen die een relatie aan wil gaan met mij?Zelfs mijn maatschappelijk werker zegt dat ik in vertrouwen van relaties in het verleden flinke schade heb opgelopen.Heel moeilijk om dat weer goed tekrijgen,achterdocht blijft.En mijn ex die heb zijn zwangere vrouwtje en andere vriendinnen om zich te vermaken en ik zit met de geestelijke ellende.Ik ben er echt helemaal klaar mee.En dan die woede waaarom is dit gebeurt denk je dan.En hij bleef maar ontkennen.

 5. corrie zegt:

  hallo koen sorrie maar alleen slapen nee koen dat zei mijn ex ook tegen mij geloof dat niet.Bespaar jezelf nog meer geestelijke ellende want dit herhaalt zich altijd en wat dan?wil je zelf er onder door gaa.Wacht niet telang en verbreek je relatie voordat je jezelf verlies!

 6. blond zegt:

  Niet aan twijfelen dat je vrouw sex heeft gehad met die man, maar als je er kan over praten op een gezonde manier en je kan haar hart weer veroveren , zou ik dat doen.Als ze je graag ziet zal ze wel toehappen.

 7. piet zegt:

  Ik kan het haast niet geloven dat je zo naief kunt wezen . Ze is hartstikke vreemd gegaan man, nog nooit zo`n slap antwoord gezien om kosten te besparen ? Volgens mij klets je dit maar hoe dom kan iemand zijn. Zo snel mogelijk mee kappen.

 8. fito zegt:

  Hoi, mijn vriendin doet laatste tijd anders dan broeger ze doet geen moeite in deze relatiee kzou egt ni wetee hoe dat komtt.. Maar heb het gevoel dat ze gwn me mj speelt fzoo tis zo een raare gevoel van geen vertrouwen..

 9. giel zegt:

  je kunt er ook samen over praten voordat je het huwelijksservies door de kamer gooit. Misschien ligt de oorzaak ook tendele bij jou. Vergeet niet, je bent ooit stapelverliefd geweest op elkaar.Denk eens na wanneer hier de klad is ingekomen. Een buiten de deur wip niet meteen tot ramp verheffen.

 10. saa zegt:

  Hoi
  Mijn man heeft al meerdere malen tegen me gelogen en elke keer is er ook een vrouw in het spel.
  Deze keer begon het .. op de dag dat ik niet thuis was, komt er een ex collega welke ik niet ken .. bij mij thuis koffie drinken en mijn huis bekijken, terwijl ik hem heb gezegd dat ik niet wil als ik niet thuis ben.
  Hij vindt dat dit gewoon normaal is en dat ik druk maak om niks.
  Ik heb deze ex collega gesproken… nu blijkt dat mijn man op haar verjaardag gaat… gewoon langs gaat.. haar naar huis brengt als de treinen niet rijden.
  Ze zien mekaar elke dag in de trein .. gaan vaak lunchen…
  Ben ik gek of gaan hij vreemd!!!!

 11. Gerben van B zegt:

  whahahaha verbaast mij dat ze nog leeft, ben je zo goed van vertrouwen. ?

 12. jo zegt:

  Jo

  En wat als je 27 jaar gelukkig met elkaar bent ,en je ondekt dat ze vreemd is gegaan? voor mij was het simpel we hebben er over gepraat avonden lang ,
  We hebben elkaar de vrijheid gegeven, ik heb niemand ,maar zij geniet er vol van . Samen hebben we het nooit zo goed gehad. het kan dus ook zo.

 13. renzo zegt:

  heey iedereen ik ben zelf 14 jaar oud heb al best lang met me vriendin ik zal haar ff x noemen want kwil liever dat dat prive blijft. het zit namelijk zo ik denk dat ze vreemd gaat want een vriend bij mij op school die noem ik wel ff r die is via mij met haar in contact gekomen en als hun twee alleen bv op skype aan het bellen of cammen zijn mag ik er niet bij en dan achteraf doe nze allemaal zo stiekem zelf zecht ze dat ze niet vreemdgaat maar dan word ze boos als ik erop in ga ik ben hartstikke op haar dus ? wat moet ik doen?

 14. malis zegt:

  Hallo

  Ik wil graag ook wat kwijt.
  Ik heb het idee ook dat me vriend vreemd gaat.
  We hebben samen een kindje dus we kunnen niet veel meer weg savonds.
  Nou hebben we onderling wel eens worden en dan pakt hij de auto en gaat hij met collegas de kroeg in .
  Nou al een paar keer komt hij gewoon niet thuis pas de volgende dag in de middag met een behoorlijke drank lucht.
  Soms zeg hij dat die bij collega sliep of in de auto ik geloof het niet.
  Nou vond ik een tijd later nadit alles een nummer van een meisje van zijn werk.
  Hij gaf eerlijk toe dat hij haar nummer gevraagd had maar verder niets gedaan had.
  Zit me heel dwars. Helemaal op zijn werk.
  ik belde het nummer en zij zei ook het is gewoob een collega.
  Ik weet niet wat ik moet

 15. Strongwood zegt:

  De vraag is hoe je vriend reageerde nadat je die collega hebt gebeld. Als de gedragingen daarna nog meer intensiveerde of hij zelfs geïrriteerd/boos reageerde is een reden tot twijfel.

  Overnachten ergens anders na werk door overmatig drankgebruik is natuurlijk een optie maar komt niet veel voor. Eerder is dan het geval dat hij met een ‘vriendin’ naar huis is gegaan.

  Kortom zeker een aanraden om er toch eens naar te laten kijken wat hij dan precies doet op zo’n stap avond.

 16. johan1966 zegt:

  ik word er helemaal ziek van , al die verhalen hier .
  vreemd gaan is niets anders dan je partner moed willig op zijn hard trappen en verraden.
  en het ergste nog al dat gelieg van die smeer lappen .
  het mag niet maar sla ze voor hun kop .
  heb ik ook gedaan bij me ex betty saimima .
  alleen dan moet je justitie wel voor lief nemen en de gevolgen accepteren.

 17. jenny zegt:

  Hallo,
  Mijn vriend (relatie 5 jaar, en knap) is altijd lief tegen me, trakteert me veel op etentjes, en doet veel voor mij. Zijn gedrag werd nog positiever en nog liever. Ik vroeg hem waarom, temeer omdat ik werkloos ben, en 8 jaar ouder dan hij… Hij zei gewoon dat hij me heel graag ziet ….
  Vroeger (na een jaar, en later ook nog) ontdekte
  ik wel dat hij porno kijkt. Hij loog er veel over, en het was maar gewoon nieuwsgierigheid. Hij zou me nooit live met iemand anders bedriegen zei hij, en dit geloofde ik wel !
  Net voor Valentijn keek ik in zijn mobieltje van het werk (heeft er ook ééntje privé, maar daar stond niks speciaals in) In zijn werk-mobieltje vond ik een verstuurde sms van hem naar een nummer : “hé…(naam) Heb je zin om wat te rollebollen ?” Uiteraard heb ik niet geslapen, en hem ‘s anderendaags ermee geconfronteerd : hij zei me dat hij het louter deed om te testen of ik hem controleer. Leugen dus… Ik heb 2 dagen nadien naar dit gsm nummer durven bellen. Een vrouw die me zei : ik ken hem van een datingsite, waar hij ingelogd staat als ‘vrijgezel’ en 5 jaar jonger dan hij is. Maar… ze wou niks met hem.
  Sindsdien door al die leugens van hem voel ik me als een zombie die door het huis loopt, en draait mijn wereld op een laag pitje. Ik wil weg bij hem, maar ons huis is er ook, en zie ik niet graag verkocht worden, omdat ik mijn geld er niet meer terug uit krijg wat ik erin investeerde. Dus ik ben 2x de dupe !!! Hij wil mee naar een relatietherapeut (eventueel een verslavingstherapeut), maar ik weet niet of ik hem nog ooit kan vertrouwen ??? Zielige toekomst …

 18. meisje zegt:

  Hallo mijn vriend had echt met iedereen contact via internet op alle manieren(behalve webcam)hij heeft 1 keer met een meisje gebeld en hij heeft ook veel gesmst heb alles nagelezen en gecheckt maar uiteindelijk waren we 24\7 samen dus egt een hele klein kans dat hij er iets mee heeft gedaan toch zag ik dit als vreemdgaan hij heeft wel met 300 meisjes contact gezocht op een manier van gewoon tegen iedereen hoi schoonheid zeggen en dan kijke wie er terug lult gewoon knap lelijk bruin wit alles uit eindelijk werd ik zwanger en kwam ik er achter en heb ik hem gedumpt na 6 weken stond hij voor me deur hij zegt dat hij nu pas wist hoeveel hij van me houd en hoe hij me mist als ik er niet meer ben inmiddels zijn we meer als een jaar verder we hebben een dochtertje het gaat goed heb van alles zijn wachtwoord en ook geen geheimzinnigheid met ze telefoon en toch blijf ik altijd achterdochtig hij mag niet eens met een oude vrouw over het weer praat. Kan dit ooit nog goed komen? Wie heeft hier ervaring mee.. Ik hou van hem en ik heb gewoon 0 procent bewijs dat hij ooit met iemand heeft gezoent of uberhaupt afgesproken dat zou voor mij de druppel zijn.. Ik controleer hem nog regelmatig maar kan niks meer vinden dan zeg ik hem ja je bent gewoon goed in verstoppen maar hij zegt nee ik doe dat niet meer het was alleen praten het was nutteloos ik weet niet waarom ik dat deed et spijt me ik zweer het het zal nooit meer in ons leven gebeuren lalalallaala toch ben ik achterdochtig gaat dit ooit weg?

 19. babs zegt:

  goh vreselijk verhaal !!!ik bid voor alle mensen die bedrogen worden ,,,we moeten wat voorzichtiger worden in deze maatschappij met wie we te doen hebben ,,zoals in de bijbel staat vertrouw niet iemand zomaar ,,maar onderzoek eerst zijn woorden
  -ik ben ook slachtoffer-maar het was al duidelijk voor ik ermee begon dat die kerel niet deugde
  -in ieder geval sterkte voor deze man ,,en begin je leven met een nieuwe partner ,,want leven met pijn en achterdocht is als een vloek ,,ik kan er van meespreken ,,
  je bent een trouwe man !dus ben je enkel een trouwe vrouw waard ,,en werk daarnaa har te vinden
  sterkte

 20. kanda zegt:

  hallo beste mensen, ik ben benieuwd naar jullie mening. ik heb nu bijna een jaar relatie met mijn vriendin, maar ik heb het gevoel dat ze vreemd is gegaan. het is raar maar dit gevoel had ik ook in het begin en toen zei ze dat er niks aan de hand was, maar doordat ik tegen haar zei: dat ik via via iets over je heb gehoord….. zei ze ja ik was naar mijn ex geweest, en die had me gezoend. En dat gevoel heb ik nu weer en ik heb het met haar erover gehad maar ze blijft zeggen dat er echt niks is. ik ben trouwens geen jaloerse type, en vertrouw de persoon waar ik een relatie mee begin volkomen. naief? ik zie het nut van een relatie hebben anders niet. maar wat denken jullie?

 21. kees zegt:

  ik ontdekte dat mijn vrouw zich had ingeschreven bij lexa wat moet ik nu

 22. cynn zegt:

  heee,

  ik heb het gevoel dat mijn vriend vreemd gaat.
  er zijn zeker een aantal dingen waar ik me echt zorgen om maak.

  1, hij schermt zijn telefoon heel erg af.
  2, een vriendin van hem vertelde mij dat zij met hem seks had gehad, (ik heb ook gesprekken gelezen maar hij lult zich er onder uit)
  3, heb van 3 meide gehoort dat hij zegt dat hij geen vriendin heeft en erg aan het flirten is.
  4, ik las gesprekken met meerdere dames op skype over dat ze zo knap zijn en dat ze snel seks gaan hebben ( hij zegt dat een vriend van hem dat heeft gezegd)
  5, in de sportschool loopt op donderdag avond echt een prachtige vrouw rond en hij wil echt op geen andere dag sporten en ik mag absoluut niet mee.

  aangezien hij heel vaak hele goede exucen heeft twijfel ik. het kan ook allemaal toe val zijn.

  ik hoor graag meningen.

 23. marian zegt:

  Hoi Allemaal,
  Als ik dit allemaal lees dan ga je toch bijna denken dat iedereen moedwillig zijn partner de grond in trapt. Ik zit zelf ook in een zwaar dubio. Ik heb het gevoel dat mijn partner vreemdgaat, hij is heel erg op zijn telefoon, al een paar maanden, ik heb 1x gekeken en toen zag ik dat hij veel whatsappt met een collega (vrouw) ook belt hij regelmatig met haar volgens zijn telefoonrekening, maar hij blijft maar beweren dat ze gewoon collega’s zijn en dat het over het werk gaat. Nu heb ik vandaag weer de kans gehad om in zijn telefoon te kijken, hij lag in de woonkamer en ging af, een whatsapp weer van haar, ze stuurde zeg maar wanneer ik je kan komen halen schatje met een hartje erachter. Hij beweert dat hij met haar zou meerijden want ze gaan bowlen met het werk. hij zegt dat ze tegen iedereen schatje zegt maar iets in mij zegt dat het niet klopt, daarom heb ik hem naar het bowlingcentrum gebracht maar het was inderdaad een bowling avond van zijn werk, ik zag veel collega’s van hem daar. Maar mijn onderbuik slaat steeds op tilt als ik haar naam hoor. Hij gaat de laatste tijd ook regelmatig weg s’avonds, vaak belt een mannelijke collega hem en spreekt hij daarmee af maar ik heb mijn twijfels. Ik vertoruw het gewoon weg niet. En hij beschermt wat mij betreft zijn telefoon veel te veel. Een pincode erop. altijd in zijn broekzak, mee naar de wc en de douche. Ik zie ook regelmatig dat hij nog op whatsapp zit als we al in bed liggen en ik dus waarschijnlijk al slaap. Ik weet echt niet wat ik moet, ik heb geen harde bewijzen maar mijn gevoel zegt gewoon dat het niet klopt. Ik heb al eerder een relatie gehad waarin ik gruwelijk bedrogen ben en misschien ben ik er daardoor scherper op maar toen had ik ook dat onderbuik gevoel en nu weer. Wie kan mij adviseren, heb ik het mis of is er wel degelijk iets aan de hand?

 24. Simone zegt:

  Tja, vreemdgaan staat wel heel erg in het verdomhoekje. Maar kunnen jullie je ook voorstellen dat overspel voor een vrouw de relatie ook heel erg kunnen stimuleren. Als ik thuismom voel ik me schuldig en zorg weer een poosje extra goed voor mijn mannetje. Natuurlijk zorg ik dat hij niets merkt maar ik voel me zo geil als ik vreemd ben gegaan… daar lukt hij ook weer de vruchten van.

 25. Anoniem zegt:

  Sorry hoor maar sit gebeurt als je geen geloof hebt ik snap dat er ook mensen zijn die doen alsof ze gelovig zijn en allerlei dingben doen maar het 1e wat bij vreemdgaan is je eer je komt een man buiten tegen bijvoorbeeld waarbijbje weet dat ze met je vrouw heeft geslapen hoeveel waarde heeft zon vrouw dan nog in je ? Haar intieme zone hoort speciaal te zijn en maar voor 1 iemand bestemd zijn
  Eerwraak is niet voor nix moord is er niet voor nix is niet je hebt een kind je kind ziwt haar of zijn moeder met een vriend met een 2e man wrm gebeuren die scheidingen vraagt ze af en dan raakt ze eraan gewend en denkt ze dat het kan vreemdgaan ok doema dan is het gwn voor bij en dat meisje is dan een slet maar als je getrouwt bent en kinderen hebt met een man please stop that gadverdamme je hebt tog wel een beetje reapect voor je man en kinderen die man gaat uw kinderen aankijken zovam ey joggie ik had 13 jaar teug je moeder hard genomen maar dat weet die kleine niet

 26. Paul zegt:

  Wat een achterdocht. Tuurlijk gaat ze vreemd. Ze komt niet alleen sex tekort maar vooral communicatie. En dan die reacties, 10 minuten sex en dan je huwelijk vaarwel zeggen. Hoezo naïef, ik heb liever dat mijn vrouw een avond goede sex heeft met een leuke vent in plaats van dat ze een hele avond een goed gesprek heeft met een leuke vent. Dan wordt ik pas jaloers. Wij laten elkander behoorlijk vrij maar vertellen wel ALLES. Probeer t eens, leer je elkaar te begrijpen.

 27. Anoniem zegt:

  Hallo, ik vertrouw mijn vrouw niet meer , reden een jaar of twee geleden is ze zogenaamd naar dr opa en oma geweest maar bij thuiskomst 2 uur snachts moest ze wel vertellen na veel zeuren dat ze bij een vriend was geweest maar naar haar zeggen niets is gebeurt .Een dag of twee later zag ik zag dr telefoon liggen en ik greep mijn kans onder een vrouwelijke naam kreeg ze een xxjes en gezellig hoor ik vond het verdacht want de meeste vriendinnen ken ik ook en deze dus niet ik belde er heen en warempel een man .Na confrontatie gaf ze toe contact te hebben maar meer niet . Tot op heden zit het nog steeds in mijn hoofd en word er gek van ik ben achterdochtig zoek overal wat achter , heb ik nu hulp nodig of moet ik een detective inhuren ik weet het niet meer ze wil ook niet zovaak meer sex maar een simpele kus is ook al teveel ..Help.

 28. Dillen zegt:

  Ik ben met vrienden op vakantie geweest ervoor heb ik 5 weken geen seks gehad en net voor ik ging die dag wel nog toen 3 weken weg en de week nadat ik terug kwam wou ze geen seks want ze zou binne 4 dagen ongesteld worden en ik dacht oke ik wacht wel, en nadat ze ongesteld was de eerste de nam ze de pil in savonds en smorgwens moest ze overgeven(was er niet bij dus weet niet zeker) maar ze zei dat ze de hele maand onveilig was en ook niet zelfs met condoom seks durfde te hebben verder pijpt ze me wel regelmatig maar vaak ook met tegenzin morgen word ze weer ongesteld even afwachten of we nu wel weer meer seks gaan hebben … Wat denken jullie heeft ze misshien een ander ik ben wel bijna 24uur bij haar
  Groet dillen

 29. Mira zegt:

  Als je denkt dat je partner vreemd gaat doet dat veel pijn en verdriet. Hoe lang wil je met dit gevoel rondlopen? Een objectieve particuliere recherchebureau kan je hiermee helpen en het leed verzachten. Of de verdenking wordt ontkracht of bevestigd. Alleen zo weet je waar je aan toe bent.

 30. Tamara zegt:

  Hallo, ik verdenk er van dat mijn vriend vreemdgaat.
  Dit denk ik namelijk al een aantal maanden, maar omdat ik in zijn onschuld bleef geloven en hem absoluut niet kwijt wil bleef ik hem geloven. Ik weet dat het naïef klinkt, maar als je verliefd ben waar geloof je dan in?

  Gisteren vroeg ik hem of hij wel aan zijn trekken kom bij mij en hij antwoordde met natuurlijk.. ik wil niemand anders, ik wil alleen jou.

  Vandaag was hij zijn telefoon thuis vergeten en hij ging een aantal keer over, dus ik ging op zijn mobiele telefoon kijken..
  Er stond een link in de sms naar een seks site. Ik vulde deze link in mijn browser en kwam op de seks site terecht en je moet er perse abonnee voor zijn wil je de seksfilmpjes kijken.. hij betaald hier notabeen 6 euro per week voor.

  Ben ik gewoon achterdochtig om niks of is het terecht?

 31. Max zegt:

  Hallo Allemaal,
  Heel triest om te horen dat er zo ontzettend veel vreemdgangers zijn. Zeer pijnlijk en laag bij de grond. Momenteel heb ik een relatie met een vrouw die nu 5 jaar duurt. 2 maal in deze relatie is zij in het bed gestapt met 2 verschillende ex-en.
  Dit heeft zij eerlijk verteld en met de situatie waarin wij toen zaten heb ik hier geen drama van gemaakt. Echter heb ik nu een gevoel dat het misschien toch wat ernstiger is. Ik heb absoluut geen enkel bewijs echter. Het is een gevoel. Het zijn misschien hele kleine dingen waar ik mij te druk over maak. Dingetjes zoals, uitgaan op een vrijdag en 5 uren lang weg blijven. enkele mannelijke facebook contacten waar ik absoluut niet van weet wie het zijn en geen relatie hebben. Als ik een weekend weg ben dan is zij moe en slaapt ze vanaf 8 uur s’avonds op vrijdag en zaterdag, geen contact mogelijk. Nu ben ik niet een heel moeilijk persoon maar wel zeer monogaam. Ook ben ik absoluut niet jaloers en geef iedereen alle vrijheid die ze denken nodig te hebben.
  Helaas is vreemdgaan enorm kwetsend en ik wil niet meer gekwetst worden. Aan de andere kant wil ik niet zomaar op basis van een gedachte de relatie stop zetten want immers is er misschien niks aan de hand. Uiteraard heb ik alle kenmerken al opgezocht via internet en boekjes. Toch zou ik nog eens een goede tip van iemand willen horen om te zien of ik op een “veilige” manier kan uitpluizen of ze nu graag met andere kerels het bed deelt of dat ik mij ineens te druk maak.
  Wie heeft een goede tip?

 32. Soraya zegt:

  wat te doen als je man vraagt vr een trio?

 33. Mira zegt:

  Waarom zou je je partner willen testen? Dat is spelen met iemand zijn/haar gevoel. Dat moet je niet willen als je je partner vertrouwd.
  Heb je een indicatie dat je partner vreemd gaat, ga niet zelf op pad. Emoties vieren hoogtij en hierdoor kan er een (v) echtscheiding ontstaan. Voor niemand leuk en een kostbaar iets.
  Vandaar dat ik eerder voorstelde een prive-detective in handen te nemen. Objectiviteit en eenmalige kosten.
  Onze ervaring is dat door onze tussenkomst veel (toekomst)leed bespaart blijft.
  Voor meer info kijk maar eens vrijblijvend op onze website.

 34. collin zegt:

  hallo ik ben collin ik denk dat mijn partner mij bedriegt ze zet een relatie op fb met een andere jongen en ze zegt dat het een wedstrijd is maar ze verwijderd ook mijn pb en ze zegt dat haar vader het doet en ze heeft ook al een paar gelogen maar ik wil zekerheid maar hoe kan ik het te weten komen ik zie haar maar 1 keer per week ofzo wat moet ik doen ?

 35. ex player zegt:

  Collin,

  haal je hoofd uit het zand en kies voor jezelf deze meid heeft overduidelijk een vriendje, wil je het zeker weten stuur die zogenaamde wedstrijd vriendje een pb op facebook kom j eer heel snel achter. Gewoon een berichtje van hoe het gaat met de wedstrijd met jouwn vriendin.

  Succes

 36. anoniem zegt:

  Hallo slachtoffer
  je vrouw gaat inderdaad vreemd.
  Want het is niet netjes dat zij zomaar haar sexy setje mee neemt. En met een ander man slaapt. Je moet duidelijk tegen haar zijn van, heb jij met hem geslapen ja of nee en als ze ineens boos woord of Niks zeg Dan weetje al genoeg Dan moet jij bij je zelf denken is beter dat je daar weg gaat en tot je zelf komt en sws tot rust komt…. Ik Ben ook halfjaar samen met me vriend en ik Ben vaak gebruikt voor mij is het ook moeilijk Te vertrouwen ookal moet ik dat well want veel zeggen hij doet niks Enzo ik Ben heeel erg inzeker en dat wil ik ook niet…

 37. mrs vera zegt:

  Wie heeft ooit dit leest TESTIMOY GELUKKIG VOOR
  MIJ MOETEN ZIJN. Mijn naam is mevrouw Vera.Mijn man liet mij en onze 3 kinderen en ging na de
  andere vrouw. Ik voelde me als het doden van mezelf, ik was emotioneel beneden voor 8 maanden. Op een trouwe weekend, want ik was aan het surfen op het internet, ik zag veel
  getuigenissen over deze bijzondere spreuken genoemd QUEEN ZARA. Sommige mensen getuigden dat ze brachten hun ex-geliefde terug,
  wat getuigde dat ze genezen van kanker, herstelt de baarmoeder, verdwalen geld terug, reünie en andere ziekte, wat getuigde dat ze een spreuk kan uitbrengen om scheiding te stoppen en zo veel andere problemen op te lossen. Ik kwam ook over een bijzondere getuigenis, het ging over een vrouw
  genaamd Becky, getuigde ze dat QUEEN ZARA bracht haar ex-man na 11 maanden of scheiding in minder dan 3 dagen en ook omkeren van het effect
  van kanker hun kleine baby girl’s, en bij het einde van haar getuigenis liet ze QUEEN ZARA mail. Na het lezen van al deze, heb ik besloten om deze vrouw een proef te geven. Ik contact met haar via e-mail: queenzarasolutiontemple@gmail.com en
  vertelde haar mijn probleem. In 48 uur laatste was het als een wonder voor mij
  toen ik zag mijn man. We besloten onze
  verschillen, en op dit moment van mijn kronkelen deze getuigenis ik en mijn man zijn de dichtstbijzijnde mensen in de wereld. QUEEN ZARA is een geweldige spreukgebruiker door God
  gezonden om te helpen de mensen van deze wereld oplossen van hun problemen. Ze vroeg me niet om hem te betalen voor het werk dat ze deed voor mij. Hij hielp me gratis. Hoewel ik moest een aantal paar items te kopen voor het werk. Ze is een geweldige vrouw en ik zal blijven om te getuigen van wat ze heeft gedaan voor mij. U kunt ook contact opnemen met deze God zond vrouw vandaag voor oplossing voor een van de volgende
  problemen: (1) U wilt dat uw ex terug (2) U wilt dat uw vrouw / man om alleen eeuwig de jouwe (3) U moet genezen elk type overlijden (4) U wilt worden
  bevorderd in uw kantoor (5) Wil je geluk? Neem dan contact met deze geweldige vrouw naar oplossingen om elke vorm van problemen en je zal blij zijn u deed. Queen Zara Email:
  queenzarasolutiontemple@gmail.com

 38. man22 zegt:

  Hey ik zie mijn vriendin super graag zei is echt alles voor mij, heb zr op valentijn ook ten huwelijk gevraagd, maar nu sinds vandaag merk ik dat ze met veel mannen praat via facebook, waar ze dan zegt van hey knapperd, of hey lieverd of ze zegt ik vind je knap en dat soort dingen, wat moet ik er nu mee, zie haar zo graag, ze weet niet dat ik dat gelezen heb van haar facebook, hoop echt nie dat ze mij bedriegt, want ze betekent alles voor me, wat denken jullie er van?

 39. 41 zegt:

  Weken pijn. Bleek ik soa te hebben. Een week afgevraagd hoe dat komt.
  Wat was ik dom.
  Eindelijk zegt die achterbakse rat dat het van haar moet zijn. 2 jaar geleden.
  Ik vond overal condooms opeens. Sukkel dat ik ben, lul.
  Ik vond de ranzigste emails en alles word nog steeds ontkend.
  Hoe kon ik zo stom zijn.
  Dat egocentrische paard heeft tot op heden nog nooit spijt of wat dan getoond.
  Wat ben ik stom dat ik dat zieke gemanipuleer niet zag. En eigenlijk nogsteeds niet.
  Het is geen half jaar geleden…
  Nooit vergeven, echt nooit doen. Die achterdeur is open geweest en gaat bij dit soort nooit meer echt op slot.

 40. 3de keer zegt:

  Dit wilde ik ff delen. iedere heeft natuurlijke drang om geliefd te worden. Helaas lopen er ook roofdieren onder ons. De kracht om onzelfzuchtig te kunnen geven is een prijswaardige gave die getuigt van een groot en goed hart.
  De bedrieger daarin tegen zal zijn of haar schaduw altijd voor moeten blijven constant over de schouder kijkend(lijkt mij een vermoeiend leven).

  Ik heb in mijn leven 3 relaties gehad en ben in allemaal vroeger of later bedrogen.

  Voor mij betekend bedriegen een zwak karakter waar de bedrieger het voor de rest van hun leven mee zal moeten doen. Terwijl ik kan kiezen of ik risico loop of niet voor mij erg rustgevend.

  Maar leuk is het natuurlijk niet!

 41. rot gevoel zegt:

  Het is nu 4 maanden geleden dat ik er achter kwam voor de zoveelste keer dat mijn man virtueel vreemd gaat. Maar deze keer een flinke stap erger niet alleen maar chatten met andere vrouwen maar nu zette hij zichzelf naakt op internet en heeft via webcam met vrouwen sex gehad en wilde afspraken maken. Ik heb alles doorspit en vond ontzettend veel. Hij is in deze 4 maanden bij een psycholoog geweest en hij zegt dat dat hem tot inkeer heeft gebracht en we praten nu veel meer ook over zijn gevoelens wat hij nooit zo deed maar ik heb ontzettend veel moeite om hem nog te vertrouwen en controleer hem bijna elke dag. Dat hij met andere vrouwen wilde af spreken doet mij veel pijn heel veel pijn.We zullen zien wat de toekomst brengt maar ik hou nog steeds heel veel van hem anders zou ik het niet zo vol houden. Maar het houdt ooit op als het zo door zou gaan want ik wordt er wel gek van van de obsessie van het controleren.

Laat gerust een reactie achter