Gedragingen van uw partner zijn anders geworden

Te laat thuis komen, te vaak ‘met vrienden stappen’ of overwerken zijn ook altijd nog van die standaard excuses om zijn/haar rare gedrag te verklaren.

Denk je dat je partner vreemdgaat? Vaak kan het heel moeilijk zijn om te bepalen of je partner je bedriegt. Gelukkig vertonen veel vreemdgaande echtgenoten uiteindelijk tekenen van ontrouw, waarvan de meeste verband houden met hun gedrag. Hieronder staan ​​enkele gedragingen van vreemdgaan die erop wijzen dat uw echtgenoot u misschien bedriegt.

De sportschool

Je partner gaat naar een sportschool. Dit is een belangrijk teken als het iets is waar ze nooit eerder interesse in hadden. Als u nog nooit een probleem had met het gewicht van uw echtgenoot, waarom zou u dat dan nu dan wel doen? Dit kan een teken zijn dat ze iemand anders dan jou proberen te imponeren.

Weinig gespreksstof

Uw echtgenoot heeft geen tijd meer om te gaan zitten en te praten. Hebben jullie al een goed gesprek gehad? Als je nooit meer die diepe of intense gesprekken lijkt te hebben die je ooit had, kan er een probleem zijn. Overspelige echtgenoten proberen vaak afstand te nemen van hun relaties thuis. Dit is een teken dat je partner je misschien bedriegt.

Verandering in sex

Je partner kan zich tijdens de seks anders gedragen en wil nieuwe dingen uitproberen in de slaapkamer. Als je partner plotseling nieuwe dingen wil proberen in de slaapkamer of als je merkt dat het gewoon anders is, kan het zijn dat hij vreemdgaat. In feite vraag je je misschien af ​​waar ze dat van hebben geleerd.

In overeenstemming met seks, wil je partner het misschien minder hebben. Een afname van de seksfrequentie is een teken dat uw partner u misschien bedriegt. Wat betreft de reden waarom seks minder voorkomt bij vreemdgaan, voelen ze zich schuldig over wat ze doen of krijgen ze misschien al genoeg seks.

Gevoeliger zijn dan anders

Ze kunnen ook gemakkelijker en vaker boos worden. Uw echtgenoot kan ook gevoelig zijn om u heen. Dit kan leiden tot meer ruzies en meningsverschillen in uw relatie. Dingen die u doet, kunnen uw man of vrouw irriteren. Ze kunnen zelfs zo ver gaan dat ze de kamer verlaten. Zorg ervoor dat u de gedragsveranderingen van uw partner ook naar andere leden van uw gezin opmerkt.

Nieuw uiterlijk

Ze willen een hele nieuwe garderobe kopen, in zekere zin, zichzelf opnieuw uitvinden. Dit werkt in combinatie met deelname aan een sportschool om gewicht te verliezen. Een groot teken van bedrog is wanneer een nieuwe garderobe wordt gekocht of bij de vrouwen  wanneer er meer huid wordt getoond.

Ongebruikelijk gedrag telefoon

Ongebruikelijk gedrag wanneer uw echtgenoot aan de telefoon is, is een ander teken van vreemdgaan. Als ze bij jou in de buurt aan het telefoneren zijn, proberen ze dan hun stem te verlagen of zelfs de kamer te verlaten? Een telefoon snel ophangen is een ander signaal om op te letten. Wees voorzichtig met toenemend gebruik van mobiele telefoons, omdat veel cheaters liever hun eigen persoonlijke telefoons gebruiken, in tegenstelling tot gezinstelefoons.

Verandering bij  vrienden en je omgeving

Naast het onderzoeken van het gedrag van uw man of vrouw, moet ook het gedrag van uw vrienden worden onderzocht. De vrienden die je samen deelt, kunnen zich anders gaan gedragen tegenover jou. Dit komt vaak omdat je gedeelde vrienden misschien meer weten dan jij. Zelfs als een vriend je niet ronduit vertelt dat je man of vrouw vreemdgaat, kunnen ze je opzettelijk of onopzettelijk de tekenen laten zien.

Deze bovengenoemde signalen kunnen een aanwijzing zijn dat uw echtgenoot u bedriegt, maar er kunnen ook redelijke oorzaken zijn voor deze gedragsveranderingen. Uw partner wil er bijvoorbeeld goed uitzien voor u en u alleen, of hij wil misschien ook gewoon zijn gezondheid verbeteren.

Aangezien er geen garanties zijn dat er vreemdgegaan  kan worden, zelfs als de bovengenoemde tekenen aanwezig zijn, moeten aanvullende stappen worden ondernomen. Deze stappen kunnen zijn het  checken van mobiele telefoongesprekken, het bekijken van de mobiele telefoonrekening of het inhuren van een privédetective.

Confronteer uw man of vrouw nooit zonder het juiste bewijs. Zorg ervoor dat u solide bewijs krijgt van bedrog, anders zou u een heel nieuw probleem in uw relatie kunnen creëren.

Tiffany Sterk

Total
0
Shares

Reacties 8

 1. Mijn vriend gedraagt zich de laatste tijf helemaal anders.Is enorm op zichzelf,hangt altijd in de zetel,werkt totaal niet meer mee aan ons huishouden.hij is constant met internet bezig op zijn gsm.vooral facebook.hij zegt dat hij enkel voetbal nieuws leest.Wanneer zijn kredietbundel leeg is en fb niet meer kan,kan hij niet snel genoeg herla den.Hij wil ook nooit nog iets met het gezin doen.Is altijd moe gaat steeds voor mij naar bed.Zijn nog zelden intiem en de keren dat we het wel zijn moet ik veel moeite doen hem zover te krijgen.hij werkt ook regelmatig over.maar niet meer loon.volgens hem overiren die hik voor zijn gezin niet kan opnemen.Ben nu 4 mnd zwanger en ook dat interessert hem maar weinig.Ik heb het gevoel dat hij vreemdgaat.Volgens hem ligt het bij mij en word ik gek van
  mijn hormonen 🙁

 2. klaas
  ik en mijn vrouw zijn vier jaar getrouwd een zoon
  van bijna drie jaar.
  we hebben al twee jaar geen behoeften en nu het huis klaar is na 8 jaar verbouwen is het ineens over.ikzelf heb het idee dat ze vreemdgaat omdat de sex een mijlpaal voor je realatie is ben ten einde raad. ze heeft alles geregeld en ik mag haar telefoon nummers niet zien kan iemand hier iets over vertellen zodat dat ik het kan afsluiten ????
  bdw ik heb dag en nacht voor mijn gezin gewerkt en het is nog niet goed

 3. Drama , ik heb het net zo….Man gaat internetten en kijkt volgens hem de ganze dag de krant…..lekker boeiend de krant!
  Maar inderdaad even laten sussen en zelf op zoek gaan in zijn foon..succes allen.

 4. Mijn vrouw:
  internet de hele dag, kijkt zogenaamd haar tv gemiste programma’s (als ik aan kom lopen of in haar buurt kom, dan pas hoor ik geluid), al haar telefoongeluiden staan ineens uit, ze draait ineens liedjes die zij niet leuk vond, maar omdat haar stiekeme vriendje het leuk vindt en haar als tip geeft, draait ze het ineens.
  Ze gaat omstreeks werktijden (ploegendienst tijden) van die vriendje ineens uit bed om te internetten (zogenaamd even koffie maken) en nog veel meer andere dingen waar menig achterbakse mens niet aan kan tippen. Zij is onverbeterlijk de meester in deze kunst (laat ik het zo noemen), ben erachter dat ze dit al sedert haar 12e jaar toepast op jongens/mannen.
  Zucht, ik wil de kinderen niet laten lijden…

 5. is dat duur om stronwood te laten onderzoeken. Bij mij is het heel erg. het gebeurt namelijk op het werk, waar ik niet binnen kan kijken he en tijdens de pauze`s.. mijn man werkt in een bedrijf met allemaal jonge meiden om zich heen. wordt er gek van.

  1. Over het algemeen kost een dergelijk onderzoek tussen de 500 en -zo gek als je het zelf wilt maken duurste was 23000-. Wij gaan in overleg met jou een plan de campagne maken die het beste bij je aansluit.

 6. mijn man is vaker op stap komt altijd laat thuis met het smoes dat het laat is gaan worden aan het werk, hij slaap liever alleen we hebben soms maanden geen sex, ik krijg helemaal aandacht van hem ben nuh 3 maanden ongepland in verwachting van hem hij was niet blij mee en nuh zit alleen met mij zwangerschap ik krijg helemaal geen steun van hem

 7. Mijn man vertoonde ook hele rare gedragingen en was bijna niet meer thuis bij mij en onze kinderen. Uiteindelijk heb ik met behulp van Strongwood zekerheid gekregen en heb ik inmiddels een nieuwe man in mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev
Heb je een vreemdgaande partner? Ga dan de telefoon controleren

Heb je een vreemdgaande partner? Ga dan de telefoon controleren

De telefoon controleren kan de oplossing bieden als je vermoed dat je partner je

Next
Wat zijn de signalen van een vreemdgaande partner

Wat zijn de signalen van een vreemdgaande partner

Jullie hebben samen een fantastische relatie, totdat je ineens het gevoel krijgt

Misschien vind je dit ook interessant