geuren spreken boekdelen

Geuren spreken vaak boekdelen

Veelal vergeten partners dat ze een tijd (aantal uur) bij iemand anders hebben doorgebracht en dat ze de geur van de ander met zich meebrengen zonder dat ze het zelf door hebben. Iedereen heeft namelijk zijn eigen lichaamsgeur, favoriete deodorant en/of parfum of zelfs werkgeur.

Ter voorbeeld als je een ruimte inloopt waar wordt gerookt dan ruik je dat direct, dit terwijl als je al een tijd in de ruimte staat je er totaal niets van merkt (vaak pas de volgende dag ruik je het aan je kleren).

Deze geur ruikt je partner dus zelf niet meer, maar jij uiteraard wel!

Tiffany Sterk

Total
0
Shares

Reacties 3

  1. Mijn partner heeft me echt gigantisch vaak bedrogen met meerdere vrouwen. In de tijd toen ik nog van niks wist kan ik me herinneren dat ik eens savonds in ons bed stapte en dat ik heel erg de geur lolita lempika rook. Ik had de geur zelf ook vaker geroken dus ik kon de geur. Achteraf gezien dacht ik eraan terug toen alles boven water kwam, maar je staat er niet altijd meteen bij stil. Toch zou men meteen moeten schakelen. Als je in bed stapt en je ruikt een parfum geur die je donders goed kent en je weet dat je hem zelf niet hebt dan zou er een lampje moeten gaan branden. Vaak gebeurt dit pas als het er al allemaal uit is

    1. je hebt helemaal gelijk, we ruiken dat toch meteen al is het door de rookgeur heen, mijn ex dacht er mee weg te kunnen komen. Nou moooi niet!

  2. ik ken de geur van mij man heel goed, meestal als hij van buiten komt heeft hij een eigenaardig misselijk geur dan nomaal en die geur komt mij vrij wel bekend voor na sex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev
Helft Nederlandse moeders controleert telefoon partner

Helft Nederlandse moeders controleert telefoon partner

Bijna de helft van de Nederlandse moeders controleert wel eens de telefoon van

Next
Mobiele telefoon wordt vaak afgeschermd

Mobiele telefoon wordt vaak afgeschermd

Valt het je op dat hij/zij telefoontjes niet aanneemt als hij/zij wordt gebeld

Misschien vind je dit ook interessant