Hot Diggity Dog! De perfect vreemdganger

Laten we eerlijk zijn: het is echt niet weggelegd voor iedereen – een hotdog. Als het gaat om het bereiden van een heerlijk smakende hotdog, is hoe je kookt en net zo belangrijk als de frank (lees: de worst) die je kiest. Het komt natuurlijk uit de USA en daar eten mensen gemiddeld 70 franks per jaar. Hoewel consumenten hun dog ‘smakelijk’ vinden bij bepaalde evenementen (honkbalspellen, barbecues, picknicks, enz.), zijn hotdogs een favoriete maaltijd voor het avondeten voor het gezin of een snelle, handige snack voor onderweg. Simpel gezegd, hotdogs zijn een hoofdbestanddeel van het Amerikaanse dieet.

Als het gaat om het bereiden van een heerlijk smakende hotdog, is hoe je kookt net zo belangrijk als de frank die je kiest. Naast de traditionele all-beef variant, zijn er hotdogs voor elke smaakpupillen, waaronder kalkoen voor de gezondheidsbewuste of degenen met robuuste smaken die perfect zijn voor de grill, zoals de nieuwe GrillMaster franken.

Over de grill gesproken, hoewel hotdogs uit de magnetron en gekookte hotdogs hier erg populair zijn, geeft 60 procent van de Amerikanen de voorkeur aan gegrilde hotdogs, volgens de National Hot Dog and Sausage Council. Ja echt dat bestaat. De tips van een echte culinaire hot diggity dog chef zijn:

Tip 1 – bereid de grill voor door het rooster in te vetten met plantaardige olie of bakspray. Dit voorkomt dat voedsel blijft plakken en vergemakkelijkt het opruimen.

Tip 2 – een goede tang gebruiken om hotdogs voorzichtig te draaien om onbedoelde sneden of gaten te voorkomen waardoor natuurlijke sappen en smaken naar buiten zouden sijpelen.

Tip 3 – pure en schone houtskool gebruiken om te voorkomen dat vreemde stoffen of onzuiverheden de smaak van uw franken veranderen. Geef de kolen ook minstens 30 minuten de tijd om het juiste gloeiende witte as-stadium te bereiken voordat u begint met grillen.

Tip 4 – gebruik mesquite-chips en houd de grill afgedekt tijdens het koken als je van de “rokerige” smaak houdt.

Zodra je hotdog klaar is, stapel je de toppings erop. Onthoud ‘dress the dog, not the bun.’!

Specerijen moeten in de volgende volgorde worden aangebracht:

natte specerijen (mosterd, chili), gevolgd door stevige specerijen (relish, uien, zuurkool), vervolgens geraspte kaas en tenslotte kruiden zoals selderijzout of peper.

Verschillende regio’s van het land hebben verschillende variaties op hun favoriete recept voor hotdog-topping, maar er is geen goede of verkeerde manier om een ​​hotdog te toppen.

Tiffany Sterk

Total
0
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev
Wat zijn de signalen van een vreemdgaande partner

Wat zijn de signalen van een vreemdgaande partner

Jullie hebben samen een fantastische relatie, totdat je ineens het gevoel krijgt

Next
Vijf eenvoudige manieren om een ​​vreemdgaande echtgenoot te betrappen

Vijf eenvoudige manieren om een ​​vreemdgaande echtgenoot te betrappen

Vermoed je dat je partner je bedriegt?

Misschien vind je dit ook interessant