Mobiele telefoon wordt vaak afgeschermd

Valt het je op dat hij/zij telefoontjes niet aanneemt als hij/zij wordt gebeld in jouw nabijheid? Drukt hij/zij ze steeds vaker weg?

Wordt er vaak ongeduldig naar de telefoon gestaard en is bijvoorbeeld het piepsignaal uitgezet? Hij/zij wil dan niet dat jij hoort dat er nieuwe berichten zijn.

Veelal gaat dit gepaard met het van je weglopen om te bellen/smsen of ophangen wanneer je in de buurt komt. De telefoon altijd bij zich hebben en merkbaar niet wilt dat je de telefoon ook maar in handen krijgt.

Mocht je toch de telefoon kunnen inkijken, ga dan niet uit van de naam die bij een sms of telefoongesprek staat, een naam wordt tenslotte ingevoerd door de gebruiker en dat kan van alles zijn een mannennaam terwijl het een vrouw is of andersom.

Tiffany Sterk

Total
0
Shares

Reacties 34

 1. beste ex player,
  ik heb een vraag aan jou! mijnrelatie met mijn vriendin is nu na 22 jaar uit op een rare manier, en ik vermoed dat zij iemand anders heeft! nu kom zij tegen mijn zeggen dat zij niet meer van me hou enzo en doet ze ook raar, soms zie ik adressen in mijn navigatie en als ik haar vraag, dan zeg zij van ik heb het niet ingetoets terwijl het wel in staat met huisnummer en alles!!

  maar mijn vraag is: jij heb in je verhaal aangegeven dat je de GPS TRACKERS kan installeren op je smartphone als je je partner wil volgen, zou je mijn willen vertellen waar moet ik gaan op mijn tel om dat te kunnen doen want wil wel kijken of ik wat kan achter halen dan weet ik dan hoelaat het is als ik wat vind!
  zal ik het zeer op prijs stellen, je zei moet ik de google account van die persoon hebben, maar ik ben gaan kijken op mijn google play store,,,heb wat gps trackers gevonden maar die vertellen dat je die ook op je partner telefoon moet installeren,,en dat wil ik niet want dan kan zij erachter komen toch? hoe moet ik het doen?
  ps ik het een sony Xperia1
  alvast bedankt!
  gigaloman.

  1. Je kan hiervoor een spy app op de telefoon van je partner zetten zoals http://www.mobile-spy.com maar dan moet je wel toegang hebben op de telefoon dus dan moet je hem een keer in je handen hebben om het te installeren.

   De enige andere manier om te kijken waar ze is kan door de telefoon te traceren hiervoor is totaal niets nodig alleen kost het al snel 79 euro per aanvraag en dan is het de positie van waar ze zich het laatste heeft aangemeld op de zendmast.

   Je zou als ze een auto gebruikt natuurlijk ook de auto digitaal kunnen gaan volgen dat kost voor een hele week ongeveer 600 euro dan heb je 24 uur per dag inzichtelijk waar de auto heen gaat en is geweest.

 2. Oh ja en voor vreemdgaan gebruiken ze tegenwoordig geen whatsapp meer maar kik of snapchat. die ze na gebruik weer van hun toestel afgooien. Die kun je dus ook meelezen met die tracker apps.

 3. Dames en heren,

  Als jullie zeker willen weten wat je partner doet kan je dankzij nieuwe technieken zowel voor apple als android smartphones via de google store gps trackers instaleren. Je hebt dan wel zijn login nodig van zijn of haar google account, daarmee kun je dus ook op afstand zien wat er in de telefoon gebeurt bij sommige apps zelfs realtime meelezen met whatsapp, inkomende en uitgaande oproepen zonder dat je betrapt kunt worden dat je zijn of haar telefoon vast hebt. Het mooie is als je zijn of haar account weet je niet eens zelf op de telefoon hoeft te instaleren kan op afstand en hij/zij merkt niks.

  Hopen dat jullie er wat aan hebben, heb vele harten gebroken maar vreemdgaan gaat me te ver.

  1. Hallo allemaal,

   Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben journalist, en werk oa voor NRC Next/Handelsblad.

   Steeds vaker krijg ik nieuwe apps en software onder ogen die worden ingezet wanneer het vermoeden bestaat dat iemand vreemdgaat, zoals ook de schrijver van dit verhaal deed.

   Ik ben benieuwd: Is dit een goed idee? Ben je opgelucht als je de waarheid weet, of zou je willen dat je het nooit geweten had? En hoever moet je komen voordat je zulke middelen inzet?

   Graag zou ik daarom in contact komen met mensen die hun verhaal willen delen. Omdat het gaat om een gevoelig onderwerp, mag dat uiteraard anoniem.

   Je kunt me een berichtje sturen of bereiken via mijn email: anoukvleugels@gmail.com

   Ik hoor graag van je!

   Anouk Vleugels

 4. Hoi,

  ik heb het vermoeden dat mijn man vreemd gaat. Hij heeft eerder al wel eens smsjes verstuurd naar andere meiden. Maar gisteravond heb ik via zijn werktelefoon zijn mail bekeken, en daar vond ik een mailtje dat iemand zijn profiel had bekeken. Dus ik heb dat mailtje geopend en daar zie ik dat het een profiel is voor een affaire site… zo van getrouwde man zoekt vrouw…. Ik heb hem hier nog niet mee geconfronteerd, ik heb juist zelf ook een profiel aangemaakt. Uiteraard onder een andere naam etc. en heb hem een berichtje gestuurd. Als hij hierop gaat reageren, ben ik er klaar mee. Al die leugens continu.. Er is een kleine op komst en ik kan dit gedoe er niet bij hebben..
  Maar het klinkt allemaal zoveel gemakkelijker dan het in werkelijkheid is.. zoveel gevoelens die erbij komen kijken..

 5. Alle verhalen zijn heel herkenbaar…helaas… ook ik weet dat mijn vriend vreemd gaat hij ontkent het bij hoog en laag.hij loopt heel vaak weg als zijn telefoon gaat en als ik hem bel neemt hij heel vaak niet op…op berichtjes reageert hij ook niet…mijn probleem is dat hij niet eerlijk is.hij slaapt weekends altijd bij zijn dochter zegt hij (in het huis van zijn ex) maar ik ben erachter gekomen dat die meid dan bij haar vriendje slaapt.ook eet hij daar elke dag.weet je ik ben zo vreselijk gek op hem maar ik wordt er zo onzeker van.ook zegt hij dat hij geen sex met haar heeft maar ja ik ben niet dom…als we soms weggaan spreken we elders af omdat niemand mag zien dat we samen in een auto zitten.allemaal heel duidelijk maar ik wil hem zo graag….hij zegt ook vaak ik ben niet toe aan relatie en dat hij twijfelt maar zegt er dan ook bij dat hij wel van me houd en dat het niet aan mij ligt.de pest is dat ik geen sociaal leven heb en er dus ook echt met niemand over kan praten en dat maakt eenzaam. Ik moest dit even kwijt.

 6. Hallo,

  Soms moet ik om mezelf lachen als ik dan weer bezig ben met het zoeken naar de kenmerken van een partner die vreemdgaat. Je zit je dan zelf helemaal gek te maken.
  Ik heb dus ook een verhaal.
  Ik heb een geweldige vriend sinds een dik half jaar, hij doet alles voor me al vanaf begin af aan en het is overduidelijk dat hij veel van mij houdt.
  Alleen vrij in het begin al begonnen ruzies. Ik had wat gezien op zijn facebook toen hij vergeten was uit te loggen op mijn computer. En ik moet toegeven, ik kan het niet laten te checken, ik ben een ernstige detective. Gewoon mijn eigen onzekerheid. EN ik ben een enorme denker. Vrij in het begin zag ik dan een bericht dat al iets ouder was met een meid. Een beetje geflirt alleen.
  Als ik dat eenmaal heb gezien dan krijg ik dat niet meer uit mijn hoofd en dan ga ik denken dat dat nog weleens zou kunnen gebeuren. Verder had ik een keer een pasfoto van een meid in zijn tas gevonden, hij zij dat het niemand bijzonders was, hij bewaarde de foto voor een vriend. Dat soort kleinde dingetjes. Achter alles wat hij deed/doet zoek ik iets. Als zijn telefoon gaat ga ik kijken of hij opneemt en wie het is.
  Hij loopt nooit weg wanneer hij belt. WEL houdt hij zijn mobiel altijd bij hem en staat de mobiel de laatste tijd op Stil. Ik heb regelmatig in zijn mobiel gekeken en soms zag ik dan berichten van andere meiden, niet bijzonder. Soms kortaf. Deze week een sms gelezen van een onbekend iemand met “whatever”. En van dezelfde persoon (meid) ook oproepen in/uit. Vroeg hem erna en zei dat het een vriendin was, hij zei bel haar maar en vraag maar. Ik belde haar vroeg haar of hij wist dat hij een vriendin heeft en in eerste instantie zei ze nee en later zei ze ja hij zei dat hij haar een keer ging voorstellen aan mij. Nog steeds begrijp ik dan niet dat ze in eerste instantie zegt mij niet te kennen….
  Op een gegeven moment hadden we zoveel ruzies, ook omdat hij op dit moment geen baan heeft en op zoek is naar werk. En ik daarin ook een beetje push. En hij daardoor vaker weg bleef en mij niet belde, waardoor ik me rot voelde en als ik me rot voel wil ik dat hij zich ook rot voelt dus ga ik bellen:) en dan onstaat er een ruzie. Dan komt hij erg laat thuis en is hij met vrienden geweest. En ja dan denk ik weleens, ja vrienden.. hmm.. Als ik hem bel in de nacht en hij neemt op, dan hoor ik ook daadwerkelijk de andere jongens.
  En als ik er zo over nadenk, dan denk ik ik moet me niet zo druk maken. Hij is een goede gozer en hij heeft altijd gezegd, als ik wil vreemdgaan of niet meer bij jou wil zijn, dan laat ik het wel weten en dan maak ik een eind aan de relatie, maar vreemdgaan doe ik niet.
  Ik denk dat ik op een gegeven moment gewoon teveel ben gaan opletten en hij is zich te stil gaan houden omdat ik toch altijd wat “te zeuren” heb en hij daardoor weer geen goede dag gaat hebben. Daarom hebben we ook vaak besloten uit elkaar te gaan. Maar het lukt ons dan toch niet. Zelfs een week elkaar niet zien geprobeerd. Geen contact. Maar we komen toch steeds weer bij elkaar terug.
  Hij negeert dan als het ware mij even en probeert er dan later gewoon weer het beste van te maken en verder te gaan met de orde van de dag. Wat aan de ene kant goed is.
  Alleen blijf ik altijd doormalen. Als hij er niet is, wil ik weer de detective spelen, als hij wel bij mij is heb ik er geen last van.
  Het is op de een of andere manier dat ik het gevoel heb dat er iets is dat ik niet weet of dat er iets gaande is.
  Ik denk dat het niet altijd betekend dat je partner vreemdgaat. Het ligt eraan hoe de relatie is. Je kan elkaar op een gegeven moment wegduwen en daardoor krijg je het idee dat je partner niet meer geïnteresseerd is en dan ga je denken dat je partner dan misschien een ander heeft, maar waarschijnlijk is dat helemaal niet het geval en zoekt hij juist meer tijd voor zichzelf. Dan moet ik ook zeggen dat de kans dan wel groter is dat je partner meer contact gaat krijgen en wat meer open staat voor het andere geslacht..
  Blijft altijd moeilijk, soms denk ik dat het beter is als we wel uit elkaar gaan, want op de een of andere manier blijft alles toch doormalen en blijf ik altijd het gevoel hebben dat er iets niet klopt, ook al hebben we goede tijden en veel plezier.
  Als je relatie niet fijn is is het altijd beter om te stoppen. Maar ik ben dan toch bang dat ik deze goede man dan aan de kant zet en er later achter kom of realiseer dat er helemaal niets gaande is en dat het gewoon mijn eigen onzekerheid was.
  Tja..
  Buiten al dit, was/is de sex trouwens altijd goed en veel en heb ik nooit het idee gehad dat hij daarin veranderde. Hij houd mij de hele nacht vast alsof ik een deel van hem ben. En soms midden in de nacht word hij wakker en zegt hij “mijn naam, ik houd van je!”

  Maak ik me teveel druk?

 7. dankjewel Claire,
  maar het probleem is dat ik het vaker heb geprobeerd, maar ik ben zo onzeker dat hij gewoon over me heen loopt..
  ik geloof hem dan en ik sla mezelf voor men kop dat ik er ALWEER voor val..

  maar aan de andere kant hou ik zo zielsveel van hem, dat ik weet dat hij voor mij die persoon is waar ik echt oud mee wil worden en dat heb ik met niemand gehad…

  Ik heb haar al gebeld, maar ik klap dicht zodra ze opneemt omdat ik bang ben dat ze hem alles gaat vertellen (kan je nagaan hoe slecht ik in men vel zit dat ik me DAAR meer druk om maak)

  ik weet het niet meer… praten werkt niet want ik geloof hem niet, en ik kan er niets mee doen omdat ik niet weet hoe ik er 100% achter kom omdat ik er op dat ene smsje nix van terug kan vinden… ook in skype dus niet….

  ………?

 8. Ha N,

  Het beste is om een avond (zsm) te prikken en tegen hem te zeggen dat jij een serieus gesprek met m wilt hebben. Je vraagt dan eerst of hij iets te vertellen heeft aan jou of op te biechten. Hij zal dat ontkennen en dan vraag je wie “zij” is. En waarom ze onder Therapie staat.

  Ik zelf heb ook in zo situatie gezeten, ik heb toen de desbetreffende dame opgebeld en gevraagd waar ze mee bezig waren… Alleen kan dat als je het echt zeker weet.

  sterkte en mocht je het zeker weten, leave the fuc… bastard en ga het zelf leuk hebben.

  x

 9. Hoi allemaal..
  ik heb sinds een week ongeveer zon kut gevoel in mijn maag, heeft wat weg van misselijkheid.
  Ik heb nu bijan 5 jaar en relatie en ik heb hem een aantal keer betrapt op sexueel gedrag met andere meiden via skype/msn enzo..
  ik heb er toen eigelijk altijd voor gekozen om hem te geloven en te vertrouwen maar nu is het weer zover:
  ik heb een nummer gevonden in zijn telefoon van een vrouw/meid. de sms zei ík ben later op skype schat’, maar het nummer staat onder therapie in zijn telefoon. ik heb het nummer een aantal keer gebeld maar ik durf niets te zeggen behalve ‘sorry verkeerd verbonden’..

  Ik wil hem niet kwijt, maar ik kan dit ook niet blijven doen. ik voel me achterlijk dat ik me zo laat behandelen, ik weet dat hij liegt en dat er iets is maar ik weet niet wat..

  Iemand tips….?
  HELP!!!!

 10. Hoi Jolanda graag zou ik willen weten hoe ik haar gsm (werkgsm) kan in stellen zodat ik dezelfde smsjes krijg als mijn vriendin we wonen niet samen,dit is al moeilijk, op haar prive gsm is gebleken dat zij vreemd ging,en in een keer kreeg zij geen smsjes meer van die man, maar volgens mij gebruikt ze nu haar werkgsm, en ik wil daar graag achter komen, gr Rob.

 11. hey Jolanda, ik had net als Sonja ook graag geweten hoe je gsm van je man instelt zodat jij zijn inkomende en verzonden berichten kan bekijken op jouw gsm
  bedankt
  s

 12. Kom op zeg dames…
  Laten we stoppen met naief zijn. De kans dat je je kerel caught in the act op de buurvrouw betrapt, is vrij klein. Maar er zijn signalen genoeg..Hij noemt jou in ene schatje tijdens de seks (kan hij zich niet verspreken met de verkeerde naam), hij wordt extra nauwkeurig met ontharen, meer tijd aan uiterlijke verzorging. En mobiel zit aan hem vastgeplakt. Iedere mobiel heeft appjes met ik mis je-teksten. Dat kan namelijk ook van zijn moeder of broer zijn. Juist als er helemaal niets in zit, dan is het verdacht. check zijn laptop…als hij structureel de browse-geschiedenis wist, heeft hij iets te verbergen.Of de prullebak van zijn mailbox checken.
  En als je de laatste tijd wel erg vaak een koortslip hebt en blaasontsteking, mag je best na gaan denken. En als je viagra vindt of condooms (terwijl je andere voorbehoedsmiddelen gebruikt) zijn die echt niet voor zijn beste vriend (om ze te verstoppen) en ook niet van de verhuurders van het pand. (die nemen ze namelijk mee als ze er zelf niet wonen).
  Stop met naief zijn…en inderdaad als je een vermoeden hebt; sowieso NIET meteen eruit flappen.
  Check ns waar hij is (bijvoorbeeld de tomtom, vorige bestemmingen, of km-stand). Of gewoon bellen als hij overwerkt. Keertje verschijnen op zijn werk en stiekem in zijn laadje kijken, helpt ook (condooms, kaartjes). En als ze iets verstoppen (als een tweede telefoon) ligt die of op zijn werk of bij het reservewiel in zijn auto. Ook de dingen die hij altijd al wilde proberen op seksueel gebied, zijn in ene niet meer zo relevant (die probeert hij namelijk met haar of zelf in een parenclub of op een hoertje). En ook vreemdgaan is in ene niet meer zo onoverkomelijk voor hem, als jullie er over praten…

  Ik ben er niet trots op, maar heb diverse keren seks gehad met een getrouwde man. En ze zijn zo doorzichtig naar hun vrouw toe..kom op dames, niet zo naief zijn!

  x Chantal

 13. Mijn man ging al 1 jaar vreemd voor ik er achter kwam. Hij had zelfs een kind gekregen met die andere vrouw. Hij liet mij vaak alleen achter en ik moest alleen voor mijn kinderen zorgen. Gelukkig is dat nu voorbij.

 14. Ik ben op t punt om in een relatie te stappen met een onwijs leuke jongen. Hij heeft al veel meegemaakt qua vreemdgaan in relaties. Hij is dus zelf ook onzeker om wat nieuws te beginen.

  Alleen kwam ik er dus laatst achter dat hij foto’s van zijn geslachtsdeel naar andere vrouwen had gestuurd.

  Toen ik hem daar op aansprak, zei hij dat hij niet wist waarom hij dat deed en dat het hem speet.

  Hij leek mij een serieuse jongen maar door dit twijvel ik om in een relatie te stappen.

  Iemand tips?

 15. ze heeft iemand leren kennen via een spel op pc,en ze bestelde een boek bij die vrouw omdat ze bij een uitgeverij werkt,zo kon ze die goedkoper krijgen,ik was op weekend naar mijn ouders, en toen ik terug kwam stonden er twee dozen koffie in de keuken, en toen ik vroeg waar komt die vandaan zei ze, eentje van het spel is mij komen opzoeken, ben toen te weten gekomen dat die ook is blijven slapen…toen barste de bom…..blijkt dat ze dat normaal vind, en zegt dat is gewoon vrienden onder elkaar!!!!!!!!

 16. mijn vrouw heeft 4 jaar geleden vreemd gegaan nu weet ik het en ze was zwanger geraakt, ze heeft het laten weg halen. ik wist het niet.kan ik haar nog vertrouwen.

 17. Ben het niet helemaal met M. eens..
  Denk dat je je niet moet verlagen tot het niveau van je man, zet hem de deur uit (denk een keer aan jezelf) en ga dan lekker opzoek naar geluk. Ik was ook altijd bang om alleen te zijn maar toen ik een keer mezelf dwong om minimaal 6 maanden geen vriend te hebben, kwam ik er achter hoe bevrijdend dat was en hoe heerlijk dat voelde.

 18. Nou A,
  ik zou op zoek gaan naar een andere man. Het is gewoon overduidelijk. Als je het vervelend vind om alleen te zijn zou ik zeggen: Ga zelf nu op zoek, hij houdt jou ook aan het lijntje. Als jij een nieuwe man hebt gevonden waar je een relatie mee wilt beginnen kan je het je vriend vertellen. Gewoon een spiegel voorhouden en doen wat hij doet, hij kwetst jou dus hij verdient hetzelfde.

  Succes..

 19. Vraagje aan jolanda, hoe kun je de mobiel van je partner instellen, zodat ik ook dezelfde smsen krijg die hij ontvangt? alvast bedankt groet sonja

 20. Hallo allemaal, ik zit al bijna 4 maanden in een situatie waarbij ik me niet goed voel. Ik heb een keer in de nacht in mijn partner zijn gsm gekeken en kreeg 2 berrichten van Schatje waar blijf je, en jij ben mijn toppertje en dat 2:30u. ik heb hem geconfronteerd ermee en hij blijft ontkennen. de laatste 2 maanden komt hij zeker 5 keer per week om 6:30 en de laatste 3 weken 13:00u thuis. hij wil niet zeggen waar hij was en wil ook niet dat ik in zijn tel gaat. ook heb ik meerdere malen een viagra pil in zijn broekzak gekregen. dat zijn allemaal voldoende bewijs dat hij vreemdgaat. ik weet niet wat ik moet doen ik wil onze relatie van 7 jaar niet zomaar opgeven maar, wil zo ook niet leven. volgens mij ben ik ook bang om alleen te zijn. iemand tips!! help

 21. Ik heb nooit echt gedacht dat mijn partner vreemd ging maar toen ik er eenmaal achter kwam dat hij het wel deed toen pas kon ik bepaalde linken leggen van dingen die zich eerder afgespeeld hadden zoals inderdaad vrouwen namen onder mannen namen zetten.Hij kreeg de hele dag smsjes maar zodra ik in de telefoon keek was zijn inbox leeg. sommige vrouwen weten niet dat hun mannen die vreemdgaan dit ook via internet doen. Zo kwam ik erachter. Ik vond plots een msn geschiedenis in zijn laptop. Daar stond alles stuk voor stuk in. keylogger instaleren is ook een goede manier om erachter te komen! Uit meerdere malen ervaring kan ik 1 goude tip mee geven: wanneer je je partner verdenkt van vreemdgaan en er gebeuren de laatste tijd rare dingen, vertel je parnter dan niet meteen dat je hem/haar verdenkt! Zoek het zelf uit, je zal hier wel veeeeeeel geduld voor moeten hebben maar je zult erachter komen. Wanneer je laat blijken dat je argwaan krijgt dan is het al een waarschuwing voor je partner om extra voorzichtig te moeten zijn. Hij of zij zal beslist alles eraan doen dat je er niet achter komt en dan ben je nog verder van huis.

 22. ik heb het mobieltje van mijn man zo ingesteld dat ik zijn smsjes ontvange HANDIG!! ook hou ik zijn belgegevens in de gaten. Maar helaas krijg ik de gegevens wie er bellen nog niet te pakken.. maar ik ben hier vollop mee bezig. Hij heeft me 1x belazerd dat gebeurt geen 2e keer. HOOP IK

 23. ik heb ook het zelfde probleem, mijn man mob is ook afgeschermd met een pincode ik mag niet aan zijn telefoon anders heb ik een probleem en dat geef mij al een raar gevoel waarom hij dit mij aandoet ondanks ik zijn vrouw ben waarom ik niet aan zijn mob.kan gaan, plotseling als ik in de buurt komt en hij aan de tel praat beindigd hij vr mij , ik vindt raar

 24. Dit was bij mij ook het geval, nu ben ik misschien wel een man maar ik had helemaal niets door dat mijn … vrouw vreemdging met notabene onze buurman. De mobiele telefoon nam ze overal naar toe, was beveiligigd met pincode en ik vond dat nog niet eens raar.

  Met geluk kon ik deze toch een keer in kijken en kwam ik er achter. Voor iedereen hopelijk een les check de mobiele telefoon regelmatig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev
Geuren spreken vaak boekdelen
geuren spreken boekdelen

Geuren spreken vaak boekdelen

Veelal vergeten partners dat ze een tijd (aantal uur) bij iemand anders hebben

Next
Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 – 2019

Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 – 2019

Signalen van vreemdgaan –  elk jaar word door ons een kort onderzoek

Misschien vind je dit ook interessant