5 signalen van een vreemdgaande man

Echtgenoten die affaires hebben, lijken een veelvoorkomend verschijnsel te zijn in de huidige samenleving. Sterker nog, ze lijken steeds populairder te worden. Hoewel het vaak moeilijk is om goed nieuws te associëren met een vreemdgaande echtgenoot, is er goed nieuws. Dat goede nieuws is dat het relatief gemakkelijk voor je is om je vreemdgaande echtgenoot te betrappen, vooral als je weet op welke signalen je moet letten.

Zoals eerder vermeld, zijn er signalen waarnaar je moet zoeken om je te helpen bepalen of je echtgenoot je bedriegt. Om je te helpen, worden hieronder enkele signalen uitgelicht waar je op moet letten om te zien of je man je bedriegt.

Signaal 1 –  Uiterlijk veranderd

Als je man zijn uiterlijk op de een of andere manier drastisch heeft veranderd, kan dit een teken zijn van vreemdgaan. Hij kan bijvoorbeeld de kledingstijl die hij draagt ​​veranderen, ofwel scheren of besluiten een baard te laten groeien, of eau de cologne gaan dragen als hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Een ander belangrijk signaal waar je op moet letten, in termen van een veranderd uiterlijk, is of je man extra stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat hij er op zijn best uitziet voor zijn werk of wanneer hij uitgaat met vrienden.

Signaal 2 – Ongebruikelijke agenda

Als je man een aantal ongewone en ongewone veranderingen in zijn agenda heeft gehad, kan dit een teken zijn dat hij vreemd gaat. Maakt je man bijvoorbeeld normaal geen overuren of blijft hij laat? Als hij dit ineens doet, is de kans groot dat vals spelen de schuld is. Hoe zit het met gewone of onverwachte zakenreizen?

Naast veranderingen met van agenda, moeten ook de vriendschappen van je man goed onder de loep worden genomen. Als je man tijd doorbrengt met zijn vrienden, is hij dan langer weg dan normaal? Is er onlangs een nieuwe vriend of familielid op de foto verschenen?

Signaal 3 – Een verlies van interesse in het gezin

Een van de grootste tekenen van een vreemdgaande echtgenoot is het verlies van interesse in het gezin. Zijn jij en je man ouders? Zo ja, heeft je man zijn interesse om dingen met jou of je kinderen te doen volledig verloren? Je man kan vreemdgaan als hij liever tijd alleen of met vrienden doorbrengt dan met jou of jouw familie.

Signaal 4 – Schuld tonen

Als je man echt een affaire heeft, heeft hij waarschijnlijk veel schuldgevoelens. Deze schuld kan meestal op twee manieren werken. Hij zou je veel meer aandacht kunnen geven en je meer genegenheid kunnen geven dan hij normaal doet. Aan de andere kant kan hij boosheid en frustratie bij je tonen. Woede heeft vaak de neiging om vreemdgaande echtgenoten een reden te geven om zich niet zo schuldig te voelen.

Signaal 5 – Ongebruikelijk telefoongebruik

Een ander goed teken dat je man je misschien bedriegt, is als hij raar doet tijdens het telefoneren. Wordt je man stil als je de kamer binnenkomt of hangt hij de telefoon op? Wordt zijn mobiele telefoon gebruikt om met ‘vrienden’ te praten, in tegenstelling tot uw familietelefoon? Als dat zo is, probeer dan de mobiele telefoon van uw man te pakken te krijgen om het gesprekslogboek te bekijken of anders de telefoonrekening af te rekenen. Dit moet worden gedaan omdat je man je misschien bedriegt.

De bovengenoemde signalen zijn slechts enkele van de vele signalen dat je man een vreemdganger is. Hoe moeilijk het ook voor je kan zijn om te horen dat je man je bedriegt, het is belangrijk om na te denken over de situatie op de lange termijn. Weten is beter dan speculeren. In feite kunnen je man en zijn manier van vreemdgaan jouw gezondheid in gevaar brengen door de overdracht van geslachtsziekten. Als je een ouder bent, moet u ook rekening houden met de veiligheid en het welzijn van je kinderen.

logo-gmpv
gmpv

Total
0
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev
Vijf eenvoudige manieren om een ​​vreemdgaande echtgenoot te betrappen

Vijf eenvoudige manieren om een ​​vreemdgaande echtgenoot te betrappen

Vermoed je dat je partner je bedriegt?

Next
Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 – 2021
top 10 vreemdgaan

Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 – 2021

Signalen van vreemdgaan –  elk jaar word door ons een kort onderzoek

Misschien vind je dit ook interessant