Online vreemdgaan het populairst in de zomer

70 procent van de mensen die online vreemdgaan, heeft sinds het begin van de zomer de online activiteiten opgevoerd.

Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 3.000 mensen door de online datingsite Victoria Milan, die zich specialiseert in het helpen van getrouwde of gebonden mensen om vreemd te gaan.

De site heeft sinds het begin van de zomer een piek geconstateerd van nieuwe profielregistraties, met 21 procent meer mannen en 17 procent meer vrouwen die zich aanmeldden voor “een leuke tijd zonder verplichtingen”.

Daarnaast zijn volgens de website de activiteiten van bestaande leden ook behoorlijk toegenomen. 70 procent van de mensen die een profiel hebben op het platform, heeft sinds het begin van de zomer de online activiteiten opgevoerd.

“De meeste getrouwde koppels vervelen zich met elkaar, en als de zomervakantie zich voor hen uitstrekt, hebben vreemdgangers meer dan normaal de behoefte aan contact met hun minnaars”, aldus oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal. “We zien een grote toename in online chats en nieuwe registraties hebben deze zomer een recordaantal bereikt. Mensen zijn op zoek naar wat zomerromantiek, maar niet in hun eigen huis.”

De online datingsite onderzocht ook hoe mannen en vrouwen tijd maakten tijdens de zomer om hun minnaar te ontmoeten. Bij een derde (32 procent) van de ondervraagden zegt dit te doen door de kinderen naar een zomerkamp of andere zomeractiviteit te sturen.

Ruim een kwart (28 procent) brengt de kinderen naar de grootouders, 24 procent van de mannen en vrouwen gebruikt het smoesje te druk te zijn op werk en 16 procent wacht tot de partner druk is met zijn of haar zomeractiviteiten.

Tiffany Sterk

Total
0
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev
Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 – 2020
top 10 2020 vreemdgaan

Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 – 2020

Signalen van vreemdgaan –  elk jaar word door ons een kort onderzoek

Next
Parmigiana di Melenzane. Heb jij er ooit van gehoord?

Parmigiana di Melenzane. Heb jij er ooit van gehoord?

Een moeilijk naam om uit te spreken wellicht